Jilet İzine TCA ile Çözüm




Jilet İzine TCA ile Çözüm


Yukarıdaki hazırlıkları yaptıktan sonra sıra geldi uygulamaya. Uygulamadan önce asitin denemesini yapmak gerekiyor. Bu denemenin amacı cildin vereceği tepkiyi ölçmektir. deneme uygulaması daha iyi sonuç almak için şarttır. Şİmdi deneme uygulaması ile ilgili bilgiler vereyim.
Uygulama için %40 tca asiti izin kalınlığına göre bir araç seçerek uygulayacağız. Burada asitin ciltte yayıldığını gözönünde bulunbdurarak izden daha ince bir sürme aparatı hazırlamanız gerekiyor, örneğin bir kürdanın ucuna dolanacak bir pamuk veya iz çok inceyse bir iğnenin ucuna saracağınız çok az miktarda pamuk işinizi görecektir.
Jilet izlerinden birisinin tam orta noktasına uygulama aracıyla asiti sürün. Asit yayıldığı için kenarlardan 1-2 milim boşluk bırakarak tam orta noktaya sürün asiti, ne kadar ince uygulama yaparsanız o kadar iyi.
Asiti ciltte 4 dakika bekleteceğiz. Unutmayın bunu tek izde yapacaksınız, bu izdeki sonuçları gözlemleyeceğiz ki daha sonra diğerlerinde kaç dakika bekletmeniz gerektiğine karar verebilelim. + dakikanın sonunda bol suyla cildi yıkayın. Tekrar söylüyorum asiti ilk olarak tek izde deneyeceğiz.


kaynak :  http://www.sagligim.org/2017/03/sari-kantaron-otunun-faydalari.html#more


Sosyal medya :

Facebook : https://www.facebook.com/cilthastaligi/

Google + : https://plus.google.com/101249169258134621055
Categories:
Benzer Videolar

0 yorum: