Estetik Ameliyatla, Karbolaz ile, Buzla ve Dermaroller ile faça izi Silme



Estetik Ameliyatla Faça İzi Geçirme


Genelde estetik cerrahlar tarafından yapılan bir operasyonla, derimizin başka bölümünden bir doku alınarak faça izlerinin olduğu bölgeye yama yapılarak yapılan tedavi yöntemidir. Dikiş izi kalma gibi riskleri vardır.


Karbolaz Faça İzi Silme


Genelde Fraksiyonel Karbondioksit (co2) lazer ile cildin üst derisi yani epidermis tabakası yakılarak cildin dermis tabakası uyarılır ve böylece cildin yeni doku üretmesi sağlanmaya çalışılır. Fiyatların pahalılığı ve vaadedilenden uzun süren seans sayısı gibikullanıcı şikayetleri mevcuttur.


Buzla Faça İzi Tedavisi

faça izi nasıl geçer
İce therapy veya buz terapisi dene bu yöntemde tıpkı lazerde olduğu gibi cildin yakılarak soyulmasını ve cildin yenilenmesini amaçlar. BU işlemde de uzun seans sayıları ve yüksek fiyatlar yüzünden yaptıranlar tarafından beğenilmemektedir.


Dermaroller Faça İzi Yok Etmek


Dermaroller veya dermapen denen cihazlarla iz giderilmeye çalışılsa da aslında bu ilem diğer soyma işlemlerine yardımcı olabilecek bir işlemdir. Çünkü genelde cildin epidermis tabakasını soymak yerine ciltte iğneyle hasar oluşturarak dermis tabakasının uyarılmasını amaçlar.  



kaynak: http://www.kadincabakis.net/2017/08/faca-izleri.html

sosyal medya:

https://www.facebook.com/peelingciltbakimi/

https://plus.google.com/+KadincabakisNet


https://twitter.com/kadincabakis

Categories:
Benzer Videolar

0 yorum: