Jilet İzi Sildirme




Jilet İzi Sildirme


Jilet izini silmek için yapmanız gereken ilk şey kullanacağınız TCA ' nın oranına karar vermektir. Bu noktada size şunu söyleyebilirim kol ve bacaktaki jilet izleri için %40 tca kullanın, kadınlar için %30 daha uygun, göğüs bölgesindeki izler içinse %25 tca daha uygun, eğer jilet veya ustura izi yüzünüzdeyse bunun için %15 tca kullanmalısınız. Ama mümkün mertebe düşük oranlı asitlerle uygulamaya başlamanız da fayda var. Asit oranını belirlediniz asidi temin ettiniz (asiti doa kimyadan alın,diğerleri sahte), uygulamadan önce iki iş yapacaksınız, bu işler asit etkisini sonlandırmak için sonlandırma suyu hazırlamak ve cildinizi yıkadıktan hemen sonra uygulayacağınız merhemi hazırlamak.

Sonlandırma suyunu hazırlamak için 1,5 litre damacana suyu alacaksınız, suyun içine bir tatlı kaşığı karbonat dökün ve iyice çalkalayın sonrasında buzdolabına koyun.

Tca sonrası merhem için madecassol, çinko oksit, b5 vitamini ve e vitaminine ihtiyacınız var. Bir tüp madecassol 40 gr kremdir, onun içerisine 5 gr çinko oksit, 5 ml b5 vitamini, 5 ml e vitamini, yani şişelerin yarısını ilave edip iyice karıştırın. Bu merhem cildinizdeki soyulmanın daha hızlı olmasını sağlayacak.

KAYNAK : http://www.sagligim.org/2017/03/sari-kantaron-otunun-faydalari.html#more

Sosyal medya :

Facebook : https://www.facebook.com/cilthastaligi/

Google + : https://plus.google.com/101249169258134621055

Categories:
Benzer Videolar

0 yorum: